Hovädzia roštenka po taliansky (IT)
12. 3. 2009
Potrebujeme: 500 g hovädzieho roštenca, soľ, mleté čierne korenie, 300 g špagiet, 30 g masla, 50 g cibule, 50 g šunkovej salámy, 40 g oleja, 20 g hladkej múky, 50 g rajčiakového pretlaku, 40 g tvrdého syra |
Ako na to: Umyté mäso nakrájame na rezne, potom ich naklepeme, okraje narežeme, osolíme a okoreníme. Špagety uvaríme v osolenej vode a scedíme. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme na rezance pokrájanú cibuĺu, salámu a trochu opražíme. Potom zmes premiešame s uvarenými špagetami a udržujeme v teple. Medzitým roštenky prudko opečieme na rozpálenom oleji a uložíme ich na špagety. Do výpeku po opekaní mäsa pridáme múku, opražíme, podlejeme troškou vody, pridáme rajčiakový pretlak a povaríme. Pripravenou štavou hotové roštenky prelejeme a posypeme strúhaným syrom. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.