Hovädzie mäso na rajčiakoch a zeleri
12. 3. 2009
Potrebujeme: 500 g hovädzieho zadného mäsa, 40 g oleja, soľ, 400 g zeleru, 200 g rajčiakov, 1/4 citróna |
Ako na to: Očistené, umyté a osušené mäso nakrájame na rezne, naklepeme, opečieme na rozpálenom oleji, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. neskoršie pridáme očistený, na malé kúsky pokrájaný zeler, na štvrťky pokrájané rajčiaky a spolu ešte podusíme. Rezne vynerieme, šťavu prelisujeme na rezne a duchutíme citrónovou šťavou. Namiesto citrónovej šťavy podľa chuti môžeme pridať rozšľahanú kyslú smotanu. Ako prílohu podávame varené zemiaky. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.