Hovädzie rezne v tlakovom hrnci
12. 3. 2009
Potrebujeme: 4 rezne po 150 g zo stehna alebo z roštenca, soľ, mleté čierne korenie, 60 g strúhanky, 2 vajcia, 80 g oleja, 1 lyžica horčice, 3 lyžice kečupu, asi 1/2 dl vody, vegeta, 30 g masla |
Ako na to: Naklepané, osolené a okorenené rezne obalíme v strúhanke. Tĺčikom zľahka vklepeme strúhanku do rezňov a namočíme do rozčľahaných vajec. Potom ich prudko opečieme na 40 g oleja. Do tlakového hrnca dáme zvyšok oleja a primiešame horčicu a kečup. Zmes zriedime vodou, dochutíme vegetou a do takto pripravenej omáčky vložíme opečené rezne. Tlakový hrniec dobre uzavrieme a dusíme 20 minút. Hotovú omáčku precedíme a zjemníme surovým maslom. Podávame s opekanými zeniakmi alebo s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.