Hovädzie rezne vyprážané vo vajciach
12. 3. 2009
Potrebujeme: 400 g hovädzieho mäsa zo sviečkovej, soľ, mleté čierne korenie, strúhanka, 2 vajcia, masť na opekanie, 40 g cibule |
Ako na to: Odležané hovädzie mäso zo sviečkovej rýchlo umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na rezne a naklopeme. Každý rezeň osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Dosku na klepanie mäsa posypeme strúhankou, dáme na ňu mäso a strúhanku vklepeme do mäsa po oboch stranách. Vajcia dobre rozšľaháme vidličkou, namáčame v nich rezne a ihneď ich vyprážame v rozpálenej masti po oboch stranách a potom vyberieme. Do masti po opekaní pridáme nadrobno posekanú cibuľu a trošku ju opražíme. Položíme na ňu vypražené rezne, trošku podlejeme horúcou vodou a prikryté pomaly dusíme asi 15 minút. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.