Hovädzie závitky v tlakovom hrnci
12. 3. 2009
Potrebujeme: 400 g hovädzieho mäsa, 60 g anglickej slaniny, 1 kyslá uhorka, 40 g masti, 80 g cibule, 1 lyžička sladkej papriky, mleté čierne korenie, rasca, soľ, 10 g hladkej múky |
Ako na to: Hovädzie mäso rýchlo umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na rezne a naklopeme. Anglickú slaninu a kyslú uhorku pokrájame na dlhé rezance. Poukladáme na rezne, ktoré zakrútime a prepichneme špáradlom. V tlakovom hrnci rozpustíme masť a na horúcej masti opečieme pripravené závitky. Pridáme postrúhanú cibuľu a spolu popražíme. Ďalej pridáme papriku, mleté čierne korenie, mletú rascu, soľ, poprášime múkou a zamiešame. Podlejeme vodou, hrniec uzavrieme a pod tlakom varíme asi 20 minút. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.